9.5275 beoordelingen 99% beveelt ons aan

Pechhulp Nederland

Hulp binnen gemiddeld 35 minuten !

Niet iedereen heeft verstand van radiateurs en remschijven - maar het kan allemaal wél kapot. Krijg je pech, dan heb je geluk met Pechhulp Nederland van Route Mobiel. Want als je ons belt, zijn we er gemiddeld binnen 35 minuten. In heel Nederland.

Bespaar direct
Scroll naar beneden en kom alles te weten over Pechhulp Nederland
 • Altijd bereikbaar.
  Altijd.

  Waar je ook bent in Nederland en hoe laat het ook is, we zijn altijd telefonisch bereikbaar. En we gaan direct aan de slag om je te helpen.

 • Ook in
  je woonplaats

  Net uit bed, start de auto niet… Geen probleem, want we komen gewoon bij je thuis. En voor woonplaatsservice betaal je niets extra.

 • Ook voor andere bestuurders

  Krijgt iemand anders pech met jouw auto? Ook dan zorgen we snel voor deskundige hulp. En je betaalt er bij Route Mobiel niets extra voor.

Alles wat je moet weten over Pechhulp Nederland

Altijd snel weer verder

Als je pech hebt, wil je snel hulp. Niet meer, niet minder. Dat is dan ook precies wat we je bieden. Bel ons, dan proberen we je via de telefoon op weg te helpen. Lukt dat niet, dan is onze pechhulpverlener gemiddeld binnen 35 minuten bij je. Hij repareert de auto of zorgt ervoor dat deze in de garage komt. En lukt het ook daar niet direct? Dan krijg je vervangend vervoer. Zelfs tot twee dagen lang. Want wat altijd lukt, is dat je gewoon weer verder kunt.

Direct aanvragen

Heb je meer dan één auto?

Verzeker die dan voordelig bij ons! Voor elke extra auto die je bij ons verzekert, geldt € 20,- korting op het oorspronkelijke tarief voor die auto. Deze korting is alleen van toepassing op Pechhulp Nederland.

Wil je gebruik maken van deze korting? Bel ons dan op 072 - 5 185 640.

Werkwijze

Je kunt gemiddeld in 7 van de 10 gevallen weer verder met de auto. Lukt het niet, dan zoeken we een andere oplossing. In overleg met de pechhulpverlener bepaal je naar welke garage in de buurt de auto gebracht kan worden. Als de auto niet binnen 24 uur gemaakt kan worden, mag dat ook je eigen garage zijn. In de tussentijd regelen wij een andere auto, waarin je zonder extra kosten tot twee dagen mag rijden. Zo heb je alle tijd om de auto te laten repareren - en kun je gewoon verder.

Direct aanvragen

En anders een andere auto

Zul je altijd zien! Heb je een belangrijke afspraak, kom je met pech te staan. Gelukkig biedt Route Mobiel twee dagen vervangend vervoer als de auto niet binnen 24 uur gemaakt kan worden. Je krijgt dan een auto in huurcategorie B, zoals een Volkswagen Polo. Kom je toch nog op tijd op die belangrijke afspraak. Meer informatie over vervangend vervoer

Direct aanvragen

Wel zo voordelig

Hoe ouder de auto, hoe groter de kans dat je pech krijgt. Daarom baseren we onze tarieven op de leeftijd van de auto. Wel zo eerlijk. En daardoor ook wel zo voordelig, voor iedereen.*

Leeftijd auto Jaarbedrag
*Op een tweede (en volgende) auto krijg je € 20,- korting. Meer informatie **Je kunt alleen auto´s met een leeftijd t/m 14 jaar aanmelden. Waarom is dit?
tot 3 jaar € 68,30
tot 9 jaar € 85,75
tot 12 jaar € 94,45
tot 15 jaar** € 123,60
X

Hoe werkt korting op de 2e auto?

Als je bij Route Mobiel een auto voor Pechhulp Nederland hebt aangemeld, kun je iedere volgende auto of motor die op hetzelfde adres staat geregistreerd met korting aanmelden. De premie wordt gebaseerd op het bouwjaar van de extra auto of motor. Op die premie krijg je € 20,- korting. Voor aanmelding van een 2e auto, bel je de Klantenservice via 072 - 5 185 640 of vul het contactformulier in. Route Mobiel accepteert geen nieuwe auto's van 15 jaar en ouder. Heb je al pechhulp en wil je een 2e auto aanmelden voor pechhulp, die wel 15 jaar of ouder is, wordt deze wel geaccepteerd.

X

Waarom geen auto's van 15 jaar en ouder?

Over het algemeen geldt: Hoe ouder de auto, hoe groter de kans op pech. We voorkomen graag dat klanten met relatief jonge auto's meer premie moeten betalen door het hogere aantal pechgevallen van oudere auto's. Daarom hebben wij ervoor gekozen auto's van 15 jaar en ouder niet aan te nemen. Dit geldt alleen voor nieuwe aanmeldingen. Ben je reeds klant en je auto wordt 15 jaar, dan blijf je gewoon klant met deze auto bij Route Mobiel.

Direct aanvragen

Je kunt altijd weer...weg

We hópen niet dat je tevreden over ons bent – we zórgen ervoor. En toch kan het gebeuren dat je gewoon op wilt zeggen. Dan doen we niet moeilijk. Na de eerste twaalf maanden kunt u iedere dag opzeggen. Na opzegging wordt de te veel betaalde premie teruggestort. Zonder verkooppraat. Zonder moeilijke vragen. Of toch één. Want als je wilt vertellen wat we beter kunnen doen, horen we dat natuurlijk graag.

Direct aanvragen

Alles aan de haak

Weekendje weg met de caravan? Op pad met een aanhangwagen vol verhuisspullen? Juist dan wil je geen pech onderweg. En gebeurt het tóch, dan wil je niet ontdekken dat je voor hulp extra premie had moeten betalen. Bij Route Mobiel weten we dat. Daarom helpen we je gewoon altijd. Oók als je in Nederland pech krijgt met je caravan of aanhangwagen.

Direct aanvragen

Voorwaarden op één voorwaarde

Als je weet waar je aan toe bent, en wij ook, is dat wel zo prettig. Daarom hebben we enkele voorwaarden opgesteld. Maar wel op één voorwaarde. Dat ze helder zijn. Je krijgt dus een duidelijk overzicht van waar je op kunt rekenen met Pechhulp Nederland.

Lees de voorwaarden (RM.PH 15.03)

Archief

Lees de voorwaarden (RM.PH 1112)

Vergelijk onze pechhulpverzekering

Bekijk de verzekeringskaart (Pechhulp Nederland).

Direct aanvragen

Pechhulp voor bedrijven

Heb je een bedrijf? En staan er maximaal 100 wagens in het wagenpark met voornamelijk personenauto's? Dan kan Route Mobiel uitstekend de pechhulp voor het wagenpark verzorgen. En uiteraard met dezelfde uitgebreide service die alle klanten van onze gewend zijn. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa.

Kijk snel op onze site Pechhulp voor bedrijven voor meer informatie.

Meer informatie

Wist je dat Route Mobiel ook Pechhulp Europa?

Pechhulp Europa
Onze service gaat verder

Pechhulp in 43 Europese landen

Route Mobiel staat in Nederland voor je klaar, maar als je wilt óók in 43 andere Europese landen. Krijg je pech en heb je Pechhulp Europa, dan is hulp altijd in de buurt. Ook op een landweggetje in Frankrijk. Of hoog in de Noorse bergen.

Premie berekenen

Alles over Pechhulp Europa

Route Mobiel Social

Je vindt Route Mobiel ook op de sociale media kanalen. Bekijk ons ook eens op deze media.

Route Mobiel Pechhulp App

Route Mobiel Weblog

Voor het laatste nieuws over Route Mobiel en mobiliteit.

Wat zeggen anderen

Nog meer zekerheid

Klanttevredenheid *

8,3
Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.