9.5275 beoordelingen 99% beveelt ons aan

Pechhulp Europa

Pech in Europa? Geluk met Route Mobiel

Pech onderweg is nooit prettig – zeker niet in het buitenland. Want hoe vertel je in het Spaans dat een band verwisseld moet worden? Of in het Zweeds dat je auto niet meer start? Wij zorgen dat je gewoon verder kunt. In het Nederlands.

Direct aanvragen

Scroll naar beneden en kom alles te weten over Pechhulp Europa
 • Altijd bereikbaar.
  Altijd

  Waar je ook bent en hoe laat het ook is, we zijn altijd telefonisch bereikbaar. En we gaan direct aan de slag om je te helpen.

 • 7 dagen vervangend vervoer

  Kan de auto niet binnen 48 uur worden gerepareerd, dan krijg je tot 7 dagen lang een andere auto. Je kunt dus altijd verder.

 • Ook in je
  vakantieland

  Je kunt Pechhulp Europa gebruiken in 43 landen in Europa. Alleen niet in Nederland. Daarvoor is er Pechhulp Nederland.

Alles wat je moet weten over Pechhulp Europa

Geen zorgen in het buitenland

Krijg je pech onderweg in Europa, dan wil je snel deskundige hulp. Maar ook vervangend vervoer of zonodig een hotelovernachting of (vlieg)reis terug. Route Mobiel regelt het voor u. We zorgen dat ú zich tijdens je reis geen zorgen hoeft te maken.

Pechhulp in Europa
Ga je wel eens met de auto naar het buitenland? Al is het maar om even over de grens te winkelen. Voor slechts € 45,50 ben je ook in Europa verzekerd van hulp bij pech aan je auto.

Slechts € 45,50 per jaar
Bespaar direct

Wel zo voordelig

In de volgende 43 landen kun je vertrouwen op onze pechhulp. Natuurlijk in het Nederlands.

Route Mobiel Pechhulp Europa in 43 landen
X

Lijst met landen

Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus (alleen de geografische delen die bestuurd worden door de regering van de Republiek Cyprus), Denemarken (met uitzondering van Groenland), Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (inclusief Corsica, exclusief overzeese gebieden), Macedonië, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van Madeira en de Azoren), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van de Canarische eilanden, Ceuta en Melilla), Tsjechië, Turkije (met uitzondering van het niet-Europese gedeelte), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland, Zweden en Zwitserland.

Direct aanvragen

Pechhulp voor aanhanger of caravan

Ga je met je caravan of aanhangwagen over de grens? Kies dan óók voor Pechhulp Europa voor aanhangers en caravans. Gebeurt er iets, dan zorgen wij dat je caravan of aanhanger alsnog op de plaats van bestemming komt - of dat je een passende vervanging krijgt. Je betaalt als aanvulling.

Aanvulling op Pechhulp Europa
€ 9,20 per jaar
Direct aanvragen

Uitgebreid vervangend vervoer

Kun je niet direct verder, dan krijg je tot 7 dagen vervangend vervoer. Daarvoor hoef je niets te doen. En niets extra te betalen. Maar het kan ook ruimer – letterlijk. Met Uitgebreid Vervangend Vervoer kun je tot 30 dagen een vervangende auto krijgen. Die is dan niet van het standaard type B (zoals een Volkswagen Polo) maar van de duurdere en grotere categorie D (zoals een Volkswagen Passat). Natuurlijk wel zo handig als je met drie kinderen en de hond onderweg bent – of verder wilt met je caravan. Je betaalt als aanvulling.

Pakket Aanvulling
Voor auto's tot 12 jaar € 21,40 per jaar
Voor auto's ouder dan 12 jaar € 42,65 per jaar
Direct aanvragen

Voorwaarden op één voorwaarde

Als je weet waar je aan toe bent, en wij ook, is dat wel zo prettig. Daarom hebben we enkele voorwaarden opgesteld. Maar wel op één voorwaarde. Dat ze helder zijn. Dus geen kleine lettertjes. Geen vage beloftes. Maar wel een duidelijk overzicht van waar je op kunt rekenen met Pechhulp Europa.

Lees de voorwaarden (RM.PH 15.03)

Archief

Lees de voorwaarden (RM.PH 1112)

Direct aanvragen

Vergelijk onze pechhulpverzekering

Bekijk de verzekeringskaart (Pechhulp Europa).

Pechhulp voor bedrijven

Heb je een bedrijf? En heb je maximaal 100 wagens in een wagenpark met voornamelijk personenauto's? Dan kan Route Mobiel uitstekend de pechhulp voor het wagenpark verzorgen. En uiteraard met dezelfde uitgebreide service die alle klanten van onze gewend zijn. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa.

Kijk snel op onze site Pechhulp voor bedrijven voor meer informatie.

Meer informatie

Wist je dat Route Mobiel ook Pechhulp Nederland, een reis- en een autoverzekering heeft?

Pechhulp Nederland
Dezelfde service dichtbij huis

Pechhulp in Nederland

Route Mobiel staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. In heel Europa, maar natuurlijk ook in Nederland. Van Groningen tot Maastricht, we zijn er binnen een uur om je te helpen. Dus wil je óók pechhulp in Nederland? Klik dan hier.

Premie berekenen

Alles over Pechhulp Nederland Service

Route Mobiel Social

Je vindt Route Mobiel ook op de sociale media kanalen. Bekijk ons ook eens op deze media.

Route Mobiel Pechhulp App

Route Mobiel Weblog

Voor het laatste nieuws over Route Mobiel en mobiliteit.

Wat zeggen anderen

Nog meer zekerheid

Klanttevredenheid *

8,3
Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.