9.5275 beoordelingen 99% beveelt ons aan

Autoverzekering

Met gemak de beste keuze

Een autoverzekering moet – maar rompslomp niet. Route Mobiel bewijst het met een prima autoverzekering en het gemak van één altijd bereikbare alarmcentrale. Omdat je zelf je verzekeringspakket samenstelt, betaal je nooit teveel.

Bespaar direct

Scroll naar beneden en kom alles te weten over onze autoverzekering
 • Je staat er nooit
  alleen voor

  Onze vriendelijke en deskundige alarmcentrale helpt je graag bij nood en pech. Je staat er dus nooit alleen voor als er iets gebeurt. En dat is wel zo´n prettig idee!

 • Perfect bij
  pechhulp

  Neem ook onze pechhulp en je hebt aan één alarmnummer genoeg, wat er ook gebeurt. Je kunt ook combineren met bijvoorbeeld ANWB pechhulp. Al vinden wij Route Mobiel beter...

 • Hoge dekking,
  lage premie

  Je bent standaard goed en voordelig verzekerd, maar je hebt ook veel keuzevrijheid. Daarmee beïnvloed je de dekking van je verzekering, en dus de hoogte van je premie.

Alles wat je moet weten over onze autoverzekering

Gewoon even bellen

Pech onderweg. Een aanrijding. Een vogel op de voorruit. Als je bij Route Mobiel je autoverzekering én pechhulp hebt, hoef je maar aan één ding te denken als er iets gebeurt. Even bellen met de Route Mobiel Alarmcentrale: 020 - 6 515 115. Zonder polissen, pasjes en klantnummers. Want onze alarmcentrale helpt je direct, zodat je gewoon verder kunt.

Direct aanvragen

Betaal nooit onnodige premie

Waarom zou je betalen voor iets dat je al hebt? Of je nu pechhulp hebt via de Bovag, ANWB of Route Mobiel, je betaalt nooit dubbel. In onze autoverzekering is namelijk geen pechhulp opgenomen. Dat scheelt in de premie en geeft je de vrijheid te kiezen voor pechhulp die bij je past. Wil je overigens geen dubbele kosten, maar wel dubbel voordeel? Dan combineer je onze autoverzekering natuurlijk met pechhulp van Route Mobiel. Want dan heb je aan één alarmcentrale genoeg. Bij pech, schade of een ongeval.

Direct aanvragen

Heb je meer dan één auto?

Verzeker die dan voordelig bij ons! Voor elke extra auto die je bij ons verzekert, krijg je dezelfde no-claimkorting als voor de auto die je oorspronkelijk bij ons hebt verzekerd. Wil je gebruik maken van deze regeling? Bel ons dan op 072 - 5 185 640.

Let op:
Als je gebruik wilt maken van deze regeling, dan moet je oorspronkelijke auto wel bij ons verzekerd zijn. Voor je extra auto geldt alleen de no-claimkorting. De schadevrije jaren bouw je daar apart voor op.

Omdat geen auto hetzelfde is

Ook voor de premiehoogte zit je bij Route Mobiel achter het stuur. Bepaal dus zelf je dekking – en daarmee je premie.

WA Beperkt Casco
(WA + Extra)
Volledig Casco
(All Risk)
Schade eigendommen van anderen Ja Ja Ja
Schade(letsel) aan andere personen Ja Ja Ja
Brand, Diefstal Nee Ja Ja
Botsing met loslopende dieren Nee Ja Ja
Storm, Hagel, Overstroming Nee Ja Ja
Slippen & omslaan Nee Nee Ja
Te water raken Nee Nee Ja
Vandalisme Nee Nee Ja
Direct aanvragen

Bescherm iedereen in je auto

Bij een ongeval kân er iets gebeuren met de passagiers of dieren in je auto. Met inzittendenbescherming voorkom je financiële zorgen. Kies voor de Schade en/of Ongevallen Inzittendenbescherming, en je bent dan verzekerd:

 • Tot € 1 miljoen voor geleden schade van je passagiers
 • Tot € 15.000 bij overlijden van inzittenden
 • Tot € 30.000 bij blijvende invaliditeit van inzittenden

En gebeurt er iets met je hond of kat, dan is de uitkering bij overlijden van je huisdier maximaal € 500 en voor ziektekosten maximaal € 2.500. Prettig. Want zeker na een ongeval wil je geen financiële zorgen.

Direct aanvragen

Bescherm uzelf bij conflicten

Soms kom je in een situatie terecht waaraan je zelf niets kunt doen – en waarbij je niet alleen wilt staan. Je wordt aangereden en de schuldige is niet verzekerd. Of je wordt als schuldige aangewezen terwijl jij vindt dat het niet jou schuld is. Met rechtsbijstand als extra dekking krijg je deskundige juridische hulp en sta je in dit soort situaties nooit alleen.

Prettig. Want zeker na een ongeval wil je geen juridische zorgen.

Direct aanvragen

Je kunt iedere dag...weg

We zijn ervan overtuigd dat we jou de best denkbare service bieden - en dat je de keuze dus niet zult maken. Maar áls je wil, kun je de autoverzekering gewoon opzeggen. Niet per volgend jaar. Niet per volgende maand. En ook niet per volgende week. Maar gewoon morgen. Want ook dát is service.

U kunt op verschillende manieren opzeggen. Hoe kan ik opzeggen?.

Direct aanvragen

Voorwaarden op één voorwaarde

Als je weet waar je aan toe bent, en wij ook, is dat wel zo prettig. Daarom hebben we enkele voorwaarden opgesteld. Maar wel op één voorwaarde. Dat ze helder zijn. Dus geen kleine lettertjes. Geen vage beloftes. Maar wel een duidelijk overzicht van waar je op kunt rekenen met de Route Mobiel autoverzekering.

Voorwaarden


Verzekeringskaarten

Direct aanvragen

Wist je dat Route Mobiel ook Pechhulp Nederland, Pechhulp Europa en een reisverzekering heeft?

Reisverzekering
Met Route Mobiel ben je verzekerd van een goede reis

Meer informatie

De doorlopende reisverzekering van Route Mobiel

Met de Doorlopende Reisverzekering van Route Mobiel ben je verzekerd voor iedere vakantie - waar je ook heen gaat en hoe lang je ook gaat. Een weekend Londen met het vliegtuig? Een paar weken zonvakantie? Of een nachtje stappen in Antwerpen? Je kunt in alle gevallen zorgeloos op reis.

Tip! Combineer deze verzekering met onze pechhulp en je hebt het ideale pakket voor een zorgeloze vakantie.

Premie berekenen

Alles over onze Doorlopende Reisverzekering

Route Mobiel Social

Je vindt Route Mobiel ook op de sociale media kanalen. Bekijk ons ook eens op deze media.

Route Mobiel Pechhulp App

Route Mobiel Weblog

Voor het laatste nieuws over Route Mobiel en mobiliteit.

Wat zeggen anderen

Nog meer zekerheid

Klanttevredenheid *

8,2
Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.2 van 10 gebaseerd op 1.713 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2016.